Alle collectiesAll articles
Ontdek de programma's en prijzen van Vi-Lifestyle
Vi Lifestyle avatar
Geschreven door Vi Lifestyle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Vi-Lifestyle begrijpen we hoe belangrijk het is om in je gezondheid en welzijn te investeren. We weten dat de keuze voor het juiste programma een grote stap is. Daarom hebben we ons gericht op het creëren van twee unieke programma's die niet alleen effectief zijn, maar ook gemakkelijk te volgen en vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Ons programma is helemaal gericht op jou en je vertrouwen in jezelf. Daarom leggen we de nadruk op wat jij nodig hebt: deskundige begeleiding. Met onze professionele begeleiders sta je er nooit alleen voor en kun je met volle vertrouwen deelnemen aan ons programma. Samen werken we aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf. Met de juiste begeleiding kun je jouw doelen bereiken op een manier die perfect bij jou past.

Stap in de wereld van medisch afvallen met ons Basic Programma

De perfecte start voor iedereen die een gezonde verandering wil maken. Geniet van de geruststellende ondersteuning van maandelijkse injecties die bewezen zijn om gewichtsverlies te stimuleren, rechtstreeks bij jou thuis bezorgd. Maar dat is niet alles wat je krijgt!

Duik in een schat aan kennis met onze voedings- en lifestyle-Webinars, ontdek nieuwe recepten en ontvang deskundig voedings- en bewegingsadvies via de Vytal voedingsapp. En om je op weg te helpen, krijg je eenmalig een persoonlijk gesprek met een ervaren gedragscoach. Bij Vi-Lifestyle staat ons team van medische professionals altijd klaar om je te begeleiden naar succes.

En het beste nieuws? Dit alles is nu nog toegankelijker met onze prijzen:

Saxenda Basic:

• 3 maanden: €399 per maand

• 6 maanden: Slechts €389 per maand

Wegovy Basic:

• 3 maanden: €499 per maand

• 6 maanden: Slechts €489 per maand

Meer ondersteuning nodig? Kies voor Care!

Het Care Programma omvat naast de afvalbehandeling ook een traject met een diëtist. Naast de maandelijkse injecties, online sessies met een voedingscoach voor tips en tricks, omvat dit plan ook een sessie met een gedragscoach en de mogelijkheid om Webinars bij te wonen. Dit zorgt voor een allesomvattende aanpak voor jouw gezondheid en welzijn, met aandacht voor voeding en gewoonteverandering om blijvende resultaten te behalen. Je krijgt in dit programma dus extra ondersteuning vanuit ons medisch team!

Saxenda Care:

• 3 maanden: €449 per maand

• 6 maanden: Slechts €439 per maand

Wegovy Care:

• 3 maanden: €549 per maand

• 6 maanden: Slechts €539 per maand

Wil je ontdekken welk plan bij jou past? Boek dan nu een gratis consult! Samen kunnen we bekijken hoe we jou kunnen ondersteunen tijdens het medisch afvallen. Klik hier om jouw gratis consult te boeken en de eerste stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven!